perjantai 19. kesäkuuta 2020

Hyvää juhannusta!

Kevätkausi on ollut haasteikas monella lailla, mutta suuret kiitokset kaikille tilaisuuksiimme osallistuneille niin aiemmin fyysisissä tiloissa kuin myöhemmin onlinessa! Koronakriisin haasteiden ympärille rakennettu Kriittistä keskustelua online -sarja jatkuu vielä kerran juhannuksen jälkeen (26.6). Tämän jälkeen sarja menee kesätauolle ja tarkastamme tilanteen elokuun alussa. Katsomme tuolloin onko syytä jatkaa sarjaa edelleen.

Syyskuussa jatkamme jälleen Ihmisenä oleminen -luento- ja keskustelusarjaa. Näillä näkymin tulemme järjestämään tilaisuudet terveysseikat huomioiden jälleen Kulttuuritalo Laikussa. Luvassa on uusia mielenkiintoisia aiheita ja esitelmöitsijöitä. Pyrimme myös pitämään keväällä koronan takia perutetut tilaisuudet. Tästä kuten muutenkin syksyn ohjelmasta tarkemmin loppukesästä. Tulossa on mm. työhön liittyvä teemaseminaari. Tampereen kriittinen korkeakoulu on myös mukana 5.9. pidettävällä Työväen kirjallisuuspäivällä Työväenmuseo Vapriikissa. Aiheena on "Iloinen 20-luku?" Linkki tässä.

Kesällä kannattaa kuitenkin pistää lauantai 22.8. mieleen. Tuolloin Kriittinen korkeakoulu järjestää online-tapahtumana Oriveden filosofiapäivät. Alunperin tapahtuma oli tarkoitus järjestää kaksipäiväisenä Oriveden Kampuksella perinteikkään Oriveden opiston tiloissa, mutta koronan aiheuttaman uhan vuoksi pilottitapahtuma järjestetään yksipäiväisenä netissä. Jatkossa filosofiapäivät tullaan järjestämään kesäisin Orivedellä. Tämän kesän online-tapahtuman ohjelma julkistetaan piakkoin.

Hyvää juhannusta ja kesää kaikille!

Johannusaaton rennonhelteisiä tunnelmia Tampereen Laukontorilla