torstai 25. kesäkuuta 2020

Kriittistä keskustelua online: elämä kriisin jälkeen

Kesäisten helteiden keskellä kokoonnumme vielä kerran eli perjantaina 26.6. klo 18.00-19.30 keskustelemaan koronakriisin herättämistä ajatuksista ja kysymyksistä. Vaikka virus ei ole mihinkään kadonnut, eristäytynyt elämämme on kuitenkin siinä määrin palautunut ennalleen, että voimme tulkita, että olosuhteet, jotka synnyttivät tarpeen tähän Kriittistä keskustelua online -sarjaan, ovat siksi muuttuneet, ettei syytä sen jatkamiseen ole. Tarkastamme kuitenkin tilanteen elokuun alussa.

Tällä erää viimeisessä tilaisuudessa suuntaamme katseen tulevaisuuteen: miltä maailma koronakriisin jälkeen näyttää tai voisi näyttää? Onko elämäntavoissamme tai esim. taloudessa tai politiikassa tapahtunut muutoksia? Oliko koronakriisi vain hetkellinen poikkeama 'normaalista' vai jättikö se pysyvämmän jäljen? Onko jotain minkä opimme vai olisi pitänyt oppia? Keskustelua johtaa filosofi Timo Vuorio.

Käytämme keskustelun alustana zoom-ohjelmaa. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme lähettää kutsulinkin keskusteluun  Lähetämme tarkemmat ohjeet sähköpostitse sekä mahdollisen avun zoom-ohjelman lataamiseen ja käyttämiseen. Osaanotto on maksutonta, mutta paikkoja on rajallinen määrä.

Ilmoittautumiset: tampere@kriittinenkorkeakoulu.fi